Заспивам

Автор: Р. Русев

Утихва гласът ти
тих в нежните думи
като листа на перваза
отронени от близката дюля.
Милва ме, като спомен
погалил душата ми,
написал най-нежните
рими за теб.
Заспивам утихнал
от листопадите есенни
попили  шепота
на листите падащи
в неотминаваща обич
и пътища водещи
към тихата
нежност на чувствата.
Заспивам, след нощ
нищо не носеща
и градът след дълга оргия
раздяла рисуващ
по сенки в очите
от търсени думи.
Заспивам...
Там където вятърът
подпира небето...


Рецензии