Когда будет садиться солнце

Коли буде сідати сонце, -
буду дивитись його захід з тобою.
Коли раптово трапиться  горе, -
заберу половину, поділивши на двоє.

Коли буде греміти небо, -
обійму тебе ніжно, зігрію.
Коли в полі один не воїн, -
До останнього буду стояти з тобою.

14.01.2022 Aj;


Рецензии