***

Світ за вікном: об’їзна і сніги,
Що засипають її  безголово.
Вітер, заправка, ніщо навкруги,
Хлопець на ровері з ранцем від Glovo –

Наче один із царів – щось  комусь
Через сніги – невідомо для кого.
Фури, загорнуті в хустки бабусь,
Мацають фарами довгу дорогу.

Жменя зірок – як насіяний мак,
Темних будинків холодні лещата.
Котре життя кожен вчиться отак –
Вдячно приймати, любити, прощати.

Білих банальностей білі слова,
Знаки, як сови, товчуть головою
В шибку: «Допоки ти будеш жива,
Та й і опісля – я буду з тобою».


Рецензии