Вогонь любовi

ІСКРА, ВОГОНЬ, ПАЛАХКОТІННЯ

Ти запалив в мені вогонь,
Між нами іскра зародилась,
Тепло відчулось від долонь,
Та іскра в серці поселилась.

Він гріє душу, не пече,
У нім купаюсь, як в любові,
Твоє надійнеє плече…
Бажання й пристрасть в кожнім слові.

Бажання, пристрасть і думки,
І неймовірна насолода,
Ще й дотик сильної руки…
Невже від долі нагорода?

Давно чекала я цю мить,
Про неї мріяла й не знала…
Спішу я двері відчинить…
Твої думки я прочитала.

Бажання сховане у них,
Та я відчуть його зуміла,
У мріях зоряних рясних
Багато що я зрозуміла.

Лиш кілька слів твоїх…моїх,
Лиш кілька фраз й думок сплетіння,
Кохать не пізно і не гріх…
Іскра, вогонь, палахкотіння.

20.01.2022 р.

©Королева Гір Клавдія Дмитрів, 2022

          ***

Кохать не пізно і не гріх,
Бо почуття це є не грішне
І незважаючи на вік
Воно у кожного є різне.

Воно,як той вогонь горить,
Бажання,пристрасть в кожнім слові.
Потрібно двері лиш відкрить
І вже купаєшся в любові.

Це ніжне,щире відчуття,
Що у душі людській існує
Є найсильніше почуття,
Що досі в Всесвіті панує.

Із ним ми по життю ідем.
Його втрачаєм і знаходим.
Як скарб безцінний
бережем
І в засвіти із ним відходим.

20.01.2022 р.

©Стефанія Терпеливець,2022


ТЕПЛО ВОГНЮ ЛЮБОВІ

Тієї миті я чекала,
Вона прийшла, але коли?
Душі і серця я питала
Чи доля проклада мости.

Про тую мить давно я мрію,
Давно хотіла це відчуть,
Думки про неї я лелію,
Давним-давно вони живуть.

Вогонь любові зігріває,
Він не згасає, а й горить.
Кохання серце все чекає –
Його у серці поселить.

Чи є мости десь між серцями,
Чи легко ними проходить?
Чи важко десь бува місцями
І як місця ті обходить?

Палахкотить вогонь любові,
Жевринки світяться в очах,
Тепло присутнє у розмові,
Думки ширяють, наче птах.

Кохати пізно не буває,
Купатись в ньому без кінця,
Такий вогонь не спопеляє,
Горить в душі без каганця.

Його відчуть – велике щастя,
Підтримать серцем, зберегти,
Він гріє душу, мов Причастя,
Долати легко з ним мости.

21.01.2022 р.

©Королева Гір Клавдія Дмитрів,2022


Рецензии