Спогади про море - 2022-2

А спогади не гріють - а скоріш кусають
відштовхують романтику ці кляті комашки
але думки у захваті серед хвиль блукають
і відчувають на обличчі солоні бульбашки...
В бажанні ще захочеться залізти на каміння
і подивитися тоді на нескінченний небосвід
почути звуки тихенького прибою шепотіння
адже у серці море залишає незабутній слід...
Від цього крихти щастя в душу натоптали
і радість з насолодою ніяк не відшкребеться
і без крикливих чайок щастя ми б не знали
і на солодкі спогади час завжди знайдеться...


Рецензии