О Мисяченьку

 О Місяченьку       

О Місяченьку – взимку й літом
Ти вічна дружка у Землі
Й шляхи твої над милим світом,
Смішинок танок – ой люлі.

О як мигтять вони в  брильянтах,
Звуть усмішку в нас на устах –
В живих сіяннях світла квантах,
Кришталю перелив в очах.

Далекий милий споглядальник
Є свідком наших всіх дилем,
Твій погляд із світів астральних
Ще пам'ятає наш Едем... 

21.01.2022р.


Рецензии