Europe is occupied

Оккупирована Европа  —
словно штат захудалый Америки!
Как шакалы, скулят лимитрофы,
Запад — весь в русофобской истерике.

Угрожают, болваны, России,
но твердят всем про наше вторжение.
Стариков бы своих расспросили
про фашистского Рейха свержение!
 
От Прибалтики до Германии
дрянью натовской  все нашпигованы.
Паранойя иль пиромания?
Доиграются эти клоуны...

О проверенном вспомните правиле,
не размениваясь на мелочи:
русских ввек на колени не ставили!
Изучайте Историю, неучи!..

......

Europe is occupied —
like a minor State of America!
Like jackals, limitrophes whine,
everyone went into a Russophobic tantrum.

They threaten Russia, you fools.
But they keep telling everyone about our invasion.
It would be better if your grandfathers were asked
about the overthrow of the Fascist Reich!..

Both the Baltic States and Germany
are filled with NATO bases.
Paranoia or pyromania?
These clowns won't be playing for long...

Remember the unshakable rule:
we didn't exchange for trifles.
Russians have never been brought to their knees!
Study History, ignoramuses...


Рецензии