693. Did anyone...

Did anyone asked you,
how you are feeling today?

/KTO-ТO ПРЯМО СЕЙЧАС...\

 If not... It’s okay...
/НЕ ОБЪЕКТ НЕ СУБЬЕКТ\
 
how are you really?
/И НЕ ЧАСТНОЕ ЛИЦО\

  you’re here
/НИГДЕ И ВЕЗДЕ\
   
   you’re safe!
/...КВАНТОВАЯ ЧАСТИЦА...\

 Everything
/ОТ ОТКРОВЕНИЯ\

is turns to ...
/ПОРАЖЕННА \

  FREEDOM 
/ЗНАЧЕНИЕМ\
 
  is worth
/В КОСМИЧЕСКОM\

  dying for...
/ПРОСТРАНСТВE\

2022/01/20


Рецензии