Ончо шыман шинчашкем

В;р модмо годым
Кузе от лий мурызо.
Рвезылык пагыт
Ужеш шонкалаш.
Ш;м тидланак вет пуалтын —
Тек вургыжшо,
Уке гын молан
Т;няште илаш.

Шошо мемнан деке
Кондыш у ш;лышым,
Олык лап йомо
Пеледыш ло;гаш.
Эртыш лыжга й;р —
Н;лтен кодыш п;гыжым,—
Нал да чымалт
П;рымашым кычкаш .

Кече колта мыланна
Ш;м-кыл шокшыжым,
Уло т;ня
Куанен шыргыжеш.
Рвезылык тыгак
Ынже уж покшымым,
Тудлан к;леш
Пеледаш курымеш.


Рецензии