Кожны кастрычн к нанова закохвацца

кожны кастрычнік нанова закохвацца
рабіцца празрыстай, трымцеючай, крохкай
прагнуць прытуліцца, зліцца, зьнікнуць
зазіраць у вочы маўкліва, нязвыкла

Казаць

дазвольце зрабіць вас сваёю маёмасьцю
прысабечыць вас нібы каштоўнасць
не зважайце на тое, што мы незнаёмыя
я проста заўважыла вас раптоўна

Кахаць

дазвольце зрабіць вас сваёю уласнасьцю
зацягнуць вас у нетры свайго асабістага
бо вамі хочацца любавацца і ласавацца
лавіць у далонь як сняжынку ці іскру


_____
14.10.2021


Рецензии