Старiсть

Кажуть, що я вже старію,
Знаю про це я й сама.
Чую в душі ностальгію,
Там уже править зима.

Чується в гамі чуттєвій
Смутку притаєний глас.
Так, на дорозі життєвій
Знає і старість свій час…

Молодість, зрілість і старість -
Все це етапи життя.
В кожному є своя радість,
Мрія, мета, почуття…

Старості бережний погляд
Миті охоплює всі.
Кожен утішливий спогад
Спокій приносить душі...


Рецензии