***

Олександр Дем'яненко

Чого? Навіщо? Вже запізно...

Чого мене Ви звать прийшли запізно?
Мені на горизонті, вже давно за сімдесят.
Пишу, це правда, милі друзі, різне,
Та буду корисним для Вас я, то не факт.

Мені, так прикро за прожиті роки,
Що збірка, так і не вийшла в білий світ,
Але ж, я все продовжую писати,
Щоб вірші мої давали радість всім.

Так, я писав, пишу на ювілейні дати,
Коли до мене прилітала муза... надхнення,
Але ось зараз, вже занадто пізно
І час все передати молодим творінням.

Нехай вони, оспівують державу!
На білім світі творять чудеса
І нас там десь, так ненароком
Згадають:"Стара гвардія була!"

Я вже старий, щоб плани будувати,
Життя пройшло тихенько повзмене...
Отож, я буду знову Вас прохати:
-Робіть всі справи свої, тільки без мене...


Рецензии