***

Олександр Дем'яненко


Не гнівіться, ви діти на мене


Не гнівіться на мене рідненькі,
Мої милі, моі дорогі,
За те, що роблю я, ось тут, на фазенді,
Не для себе, для вас, я усе це роблю.


Щоб, як приідете ви у Південне
Могли б всі як слід відпочити
І юшку, шашлик зготувати
Щоб дітки всі ваші, й онучка
Могли б тут на ділі усе це сприймати.


І мені буде дуже приємно,
Що тут Вас я зможу усіх пригостити,
Обійняти ласкаво, послухати чемно
А якщо щось не так- то прошу вас мене не казнити.


Рецензии
Дуже щиро!
Дякую вам, Олександр!
З повагою,

Рок Хулиган   02.02.2022 10:31     Заявить о нарушении