***

Олександр Дем'яненко


Чому?


Мене часто питають: "Чому я пишу?"
Що сказати, і як відповісти?
Можу лише сказати, мабуть що живу,
І думки свої на папері покласти.


Нехай ось читають хто хоче,
Кому довподоби слова ці мої,
Бо я же пишу, я людина рабоча,
Про життя, милі друзі, пишу.


А кому не цікаві ці вірши мої,
Нехай їх порвуть і швирнуть у корзину,
Нехай напишуть свої колоритні вірші
Про життя це буденне, щасливе.


Рецензии
Дякую вам, Олександре!
З повагою, Андрій

Рок Хулиган   02.02.2022 11:36     Заявить о нарушении