Скажи менi

Скажи менi,
чому такi холоднi
нашi днi,
чому так часто
ми горим в вогнi,
чому не "Так"
сказала ти, а "Нi",

Пробач мене,
щоб сталось так,
я зовсiм не хотiв,
i в життi багато чого
я зрозумiв,
i живу теперь серед цих
холодних ночей и днiв,

Прощай i знай,
ще так нiкого
я на свiтi не любив,
i сам не знаю,
навiщо так зробив,
от би якби спочатку
знову все почати, якби,

Холодна нiч,
який вже день
не знаю, в чому рiч,
так швидко вiн пройде
i наступить пiвнiч
i я вiрю в те,
що трапиться ще
наша зустрiч,

Кричу i плачу,
без тебе свiту
бiлого не бачу,
але здаеться,
я даремно
час i сили трачу,
не вирiшити менi
цю задачу,
 
Скажи менi,
чому такi холоднi
нашi днi,
чому так часто
буваем ми однi,
чому живемо так,
немов ми на вiйнi,
чому так важко бувае,
як в самому страшному снi,
чому кохання вмирае навеснi,
Скажи менi...


Рецензии
Душевно, искренне, Игнат!

Жюр22   19.07.2023 16:48     Заявить о нарушении
Благодарю Вас! Искренне рад, что стихи пришлись Вам по душе! Всех благ!

Игнат Хвостовский   20.07.2023 05:05   Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.