З Водохрестям!!!

Водохрестя знов настало,
Всіх до Купелю зібрало!
Тут зівак завжди доволі!
Хто - здолати силу волі,
Хто- води з струмка напитись,
шашличком, хтось, пригоститись,
Хтось- автом похизуватить,
Хто- сніжком помилуватись.
Хтось- за рідних помолитись,
Хто- на милу подивитись.
Всі бажання щирі й гарні!
З Водохрестям, православні!


Рецензии