Ой тече Святая Рiчка

Ой тече Святая Річка,
від небес та до земельки,
і Святая Агіасма,
промовляє та й до неньки:
текли води, текли швидкі,
води річки Іордану,
і хрестився Сам Спаситель,
від Святого Іоанна!
І відкрилось небо святе,
Дух Святий тоді явився,
білим голубом небесним,
на Ісуса опустився...
Й чули голос Бога люди,
при Великому Хрещенні:
це є Син мій прилюбимий,
в Нім Моє благовоління!
Води сущність освятилась,
від Хрещення Бога Слави!
Божа правда поселилась
між народом православним!
І Святая Агіасма
нам цілющою від Бога,
нас спаса від сили злої,
воїн, що ступає боєм!
Від Творця Святая Сила
малих діток захищає,
й мама завжди при купанні,
її в воду добавляє.
...Ой тече Святая Річка,
Її води прибувають,
Іорданія Святая
наші душі звеселяє.


Рецензии
Очень трепетно и мило,
Душу, сердце наполняе!!!
Дорогая, С поклоном и сердечностью...
Здоровья
Нежности, радости вечностью!
С теплом и любовью...

Людмила Делий   07.02.2022 23:55     Заявить о нарушении
Очень Вам благодарна, Людмила!
Любви Вам и благополучия!
С теплом и объятьями!

Ангелина Длинка   08.02.2022 17:11   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.