***

а в усьому треба міру знати ...

є час трудитися є час відпочивати.

їсти треба теж помірно і не солодко й не жирно...

спати будемо лягати
спати міру треба також знати...

якщо порушиться приміром

хоть одна у житті міра.

життя летить у шкереберть.
можемо зарані померєть.
)


Рецензии