Бацькаушчына

Люблю цябе – мая старонка,
Мой Родны кут, мой Любы край,
Дзе льюцца спевы птушак звонка
І ціха шэпча стары гай.

Люблю цябе – моя краіна,
Краіна рэчак і азёр,
Люблю цябе, як маці сына,
Твае палі, прасторы, бор.

Куды ні глянь, перад вачыма
Краса палёў, лугоў, лясоў,
Усе гэта – Беларусь, мая – Радзіма,
Краіна зубраў і буслоў.

2004 г


Рецензии