Студентська iсторiя

Люблю за першокурсниками в виші
Спостерігати. Зграйки милих чад.
Хто з бідних верств, хто діти нуворишів,
Помітно - особливо у дівчат.

На другому вже курсі підозріло
Дозріли й понадміру піднеслись.
Дівчата приторговувати тілом
Не проти, щоб шикарно одягтись.

Незайманих третирують, заледве
Не б`ють їх. "З себе корчиш Суламіф?"
Була я з тих, незайманих і вредних,
І хлопець мій мене не розумів.

Цим скористалась подруга лукава.
Була метка й вертлява ця змія,
Мов ящірка, і хлопця в мене вкрала.
Погордлива, не стала з нею я

За зрадника змагатися, невдовзі
Заставши ненароком в ліжку їх.
Її шикарна сукня на підлозі
Лежала - відшпурнула я її

І так сказала лярві цій: "Марино!
Коли тобі приспічить до козла,
Де хочеш, з ним мостись, хоч під дверима,
Але запри на ключ їх". І пішла.


Рецензии