Спроба анекдоту-8. Гiмн

- Наші пісні це гімни,
Кажуть три покоління.
Гарячі та нестримні —
Меншого не дано.

- Ваші думки невірні;
Кидають як каміння
Дружно всі покоління:
«Ваші пісні — г*мно!»

***
- Песни у нас, как гимны.
Верят три поколенья.
Яркие как знаменья —
Меньшего не дано.

- Мысли у вас наивны;
Скажет (без исключенья)
Каждое поколенье:
«Песни у вас — г@мно!»


17:04
18.01.2022


Рецензии