Спроба анекдоту-7. Буднi масажиста

- Прийшов я до тебе, синку,
Щоб ти розім'яв мою спинку.
Скрутило, ледве терплю,
Та навіть в ночі не сплю.

- А як же Ви лікувалися,
Мабуть, по лікарнях тинялися?

- Ти що, ні в якому разі!
Я різними мазями мазав,
З тих, що протигрибкові...

- Дідусю, так Ви здорові!

***
- Пришёл я к тебе, сынок,
Размять мои спину и  бок.
Скрутило, еле терплю,
И даже ночью не сплю.

- А как Вы от боли лечились?
Возможно, к врачам обратились?

- Нет, к ним не ходил ни разу!
Я разными мазями мазал,
Из тех, что протигрибковые...

- Так Вы, пациент, здоровы!


16:08
18.01.2022


Рецензии