Людмилi

Зі світлим  Днем народження, Людмило!
Добра Вам, миру, щастя і здоров'я!   
Душею   завжди  будьте  людям мила,
А серцем - переповнена  любов'ю!
Господня Благодать на Вас хай сходить,
І душу Вашу Божа ласка гріє,
Хай сад Ваш квітне і город Ваш
родить,
І хай оселя Ваша багатіє.
А Ваш синочок Вам дарує радість
І хай у парі сам щасливим буде.
Нехай несуть в собі любов і благість
Усі близькі і рідні серцю люди.
У всьому хай Господь  допомагає,
І душу Вашу зцілює і тіло.
Від негараздів всіх Вас захищає,
І мрії Ваші здійснює,  Людмило!


Рецензии