Мукш

Нунын илыш —
Пеледыш ;мбалне,
Шере м;йым
Погат мыланна.

Кече мучко
Й;ршеш огыт кане.
М;кш еш гаяк
Меат миена.

Пеш уста
Мемнан рвезе киднаже.
;шанен ончена ме эрлаш.
Улына п;рымашын озаже.
;жеш кумыл
Илаш да илаш.


Рецензии