Не дзвони менi i подзвони

Не дзвони мені і подзвони,
Я не знаю вже, що діяти, робити,
Припини сумні розмови, припини,
Я не знаю, як без тебе жити.

Не дзвони мені і подзвони,
Твої губи, немов пудові кайдани,
Я стомився від цієї драми,
Слід помади ще палає на щоці.

Не дзвони мені і подзвони,
Може, зміниться ще все на краще,
Щось мені все важче й важче.
Подзвони мені, благаю, подзвони!..


Рецензии