Вороття назад нема

Ти безжально захопила мої мрії.
Час спинився. Вороття назад нема.
Я поставив собі нові цілі,
Та не можу їх здобути без твого крила.

Ти украла моє серце на щасливій ноті,
Ти забула все, що я тобі віддав,
І лише в важкій виснажливій роботі
Роблю все, щоб голос твій у думці не лунав.


Рецензии