Не називай мене коханим

Не називай мене коханим,
Чудово знаєш, що неправда це,
Не називай мене бажаним,
Не хочу, щоб усе було, як є.

Не називай мене зразковим,
Бо це лише пусті слова,
Не називай мене чудовим,
До чого ця словесна гра?!

Не називай мене найкращим,
Все, що занадто, то брехня,
Не називай мене пропащим,
Тебе любив я, та дарма.

Не називай мене таким,
Яким не є насправді я,
І голосом скажу сумним,
Що й ти насправді не така.


Рецензии