Листи

Я листи твої читаю цілий вечір,
Кожне слово залишає в серці слід,
Згадую тонкі, тендітні плечі,
Губи, мов дозрілий, стиглий глід.

Ти наснишся мені знов цієї ночі,
Будеш посміхатись, як завжди,
І зворушливі незаймані уста дівочі
Шепотітимуть тривожно про любов мені.


Рецензии