Я тебе вже давно не чекаю

Я тебе вже давно не чекаю,
Не малюю в печальних віршах,
Забуваю тебе, забуваю,
Мов героїв в дитячих казках.

Я тебе вже давно не чекаю,
Пам’ятати не хочу про час,
Коли вірив тобі, і благаю,
Щоби доля забула про нас.

Я тебе вже давно не чекаю,
Все, що було, лиш спогад сумний,
Чим живу і кого обіймаю,
Хай не знає твій погляд стрімкий.

Я тебе вже давно не чекаю,
Час поглинув мої почуття,
Забуваю тебе, забуваю,
І у серці нема каяття.


Рецензии