Я нiколи тебе не залишу

Я ніколи тебе не залишу,
Буду поруч у горі й біді,
Не віддам у полон самоті,
Знищу все, що зашкодить тобі.

Я ніколи тебе не залишу,
Весь твій біль потоплю у собі,
Не побачиш ти очі сумні,
І настануть, повір! – лише радісні дні.

Я ніколи тебе не залишу,
Як би важко не було мені,
Які б хуги не вили в душі,
Буду твердо чекати своєї весни.


Рецензии