Я нiкому тебе не вiддам

Я нікому тебе не віддам,
І завжди буду тільки з тобою,
Не схилюся на милість вітрам,
Не піду по шляху неспокою.

Я нікому тебе не віддам,
І крізь біль пронесу своє серце,
Не повірю брехливим словам,
І для осуду слів не знайдеться.

Я нікому тебе не віддам,
Якщо навіть мене ти розлюбиш,
Не залишу тебе сам на сам,
І зі мною ти сум свій забудеш.

Я нікому тебе не віддам,
Почуття наші, вірю! – не згаснуть,
Твоїм ніжним і теплим рукам
Мої очі все скажуть й пояснять…


Рецензии