Пiзнав, на жаль, я, що зрада

Пізнав, на жаль, я, що є зрада
Чарівних ангельських очей,
Нестримна серця канонада,
Безмовний крик німих ночей.

Пізнав шалений присмак щастя
На її жадібних губах,
Вогонь триклятого прокляття
В її палаючих руках.

Пізнав сумне розчарування
І дикий біль тупих невдач,
Від всіх приховане страждання,
Безжальний серця зойк і плач.


Рецензии