Не чекай, не чекай, не чекай

Не чекай, не чекай, не чекай,
Не чекай мене більше ніколи,
Зачекай лише мить, зачекай,
Твоя посмішка тане навколо.

Не чекай, не чекай, не чекай,
Не прийду я до тебе ніколи,
Безнадійне моє прощавай
Описало сумне своє коло.

Не чекай, не чекай, не чекай,
Ми не будемо разом ніколи,
І на спогади часу не гай,
Почуття закінчило уже своє соло.


Рецензии