Лелека

Як і колись дуже далеко
Я крізь себе тебе пропускаю.
Прощатись дуже не легко,
Але все ж таки відпускаю.
Ти - кохання моє далеке,
Без тебе холод я відчуваю.
Не принесе мені лелека
Наше щастя, нажаль пролітає.


Рецензии