Кохай!

Кохай... кожен день, як ніколи,
Не знає ніхто, що на нього чекає,
І так вже багато байдужих навколо.
Кохай. Без кохання щастя немає.

Ти кохай! Якою б вона не була:
У коханої - очі найяскравіші,
Любов зробить так, щоб вона розцвіла,
Щоб посмішка поруч була найрідніша.

Ти в тіла закохуйся кожну клітину,
А душами злийтесь разом у танці,
Матір вона твоєї дитини,
І погляд ЇЇ бачиш перший уранці.

Зроби так, щоб частіше світанкові миті,
Були спОвна наповнені щирої ласки,
Скажи їй як тонеш в очах з моря блакиті,
Про те, що живеш із принцесою з казки.

Душу твою її погляд розтопить,
Кохає вона як ніхто не кохав,
Думки і недуги погані відгонить,
Найкраще вона у житті, що ти мав.

Так люби і цінуй кожен подих і дотик,
Кожну мить і бажання, бо вона лиш одна.
Не зможеш інакше, бо кохання - наркотик,
Тільки з нею в душі буде взимку весна.

13 декабря 2020


Рецензии