Коли е вiра

Коли є віра і надія,
Тоді збувається і мрія,
Приносить радощі світанок,
Якщо він навіть із туманом.

Коли живе у серці  віра,
Співає мелодійна ліра,
Душа не знає болю й лиха
І не тремтить, а вільно диха.

Коли є віра, є жадання,
Усі збуваються бажання.
Душа від щастя ясно сяє,
Весна в ній радісно буяє…

Коли є віра у кохання,
Душа не знає мук вагання.
І навіть взимку у морози
Розкішні квітнуть в ній мімози...


Рецензии