Пройшов по мiсту теплий дощ

Пройшов по місту теплий дощ,
Розвіяв вітер сірі хмари,
На думку раптом спало щось,
Поринув я у мрії чари.
Дощ нагадав мені тебе,
Твою усмішку і красу,
Дощ нагадав мені і те,
Що до сих пір тебе люблю.
Я не надіюсь ні на що,
Нехай вже так воно і буде,
Я звик до цього статус-кво,
Хоча душа й бажає чуда.
Дивлюсь на лагідну блакить небес,
Вдихаю з спрагою повітря свіже,
В гаю біліють лінії струнких берез,
І десь в височині – твоє обличчя ніжне.


Рецензии