Не вистача тут тебе

Не вистачає тут тебе,
У серці пустка й біль живе,
Нема й не буде тут тебе,
А час нестримний йде і йде.

Не вистачає тут тебе,
Печалі сніг в душі мете,
Кохав я лиш одну тебе.
Невже забути треба все?

Не вистачає тут тебе.
Я відпускаю очі ті,
Ласкаві ночі й світлі дні…
Нема й не буде вже тебе!


Рецензии