Не така, як iншi, не така!

Не така, як інші, не така!
Загадкова, таємнича, чарівна,
Радісна, усміхнена, жива,
Але іноді задумлива й сумна.

Не така, як інші, не така!
Кароока, ніжна і струнка,
Неймовірна і прекрасна, як весна,
Так привабливо красива, осяйна.

Не така, як інші, не така!
Часом дратівлива і різка,
І, здавалося б, звичайна і проста, але…
Не така, як інші, не така!


Рецензии