Я знову й знову повертаюся до тебе

Я знову й знову повертаюся до тебе,
Блукаю у далеких смутних снах,
Напевно, так воно уже і треба, –
Не потону я у твоїх очах.

Я знову й знову повертаюся до тебе,
Твоє волосся мене манить, як маяк,
Я прошу милості і допомоги в Неба,
Не допливти, не допливти мені ніяк.

Я знову й знову повертаюся до тебе
І твої очі залишаю… у думках,
Нічого більше вже мені не треба.
Я знову й знову повертаюся до тебе…


Рецензии