Не пиши менi листи

Не пиши мені листи,
В них немає більше сили,
Їх слова, немов могили,
Що украли наші сни.

Не пиши мені листи,
В них немає більше казки,
В них нема тепла і ласки,
Сумом сповнені рядки.

Не пиши мені листи,
Забувай мене потроху,
Не роби вже більше й кроку,
Й хай зітруться всі сліди.


Рецензии