I час вже давно не лiку мене

І час вже давно не лікує мене.
Це самообман лиш. Я знаю.
Як тільки тоді я побачив тебе, –
Все більше і більше кохаю.

Ніяк тих очей не забути мені,
Їх блиском всю душу проймає.
І час вже давно не лікує мене.
Це самообман лиш. Я знаю...


Рецензии