Не люби мене. Не треба

Не люби мене. Не треба.
Стільки часу вже пройшло,
Не протився волі Неба,
Я з тобою йду на дно.

Не люби мене, дай спокій.
Щастя вкрала ти моє.
Я, мов вітер одинокий,
Що між вітами снує.

Що ти хочеш ще від мене?
Не приходь в мої думки,
Не бери в полон і сни,
Не втручайся в сокровенне.


Рецензии