Птахам сти не жал й

Захурделила зима,
Їсти у пташок нема,
Тому до осель людських
Прилетіли горобці
І малесенькі синички.
Сойки також  мають звичку
На подвір"я прилітати
І  з курми зерно клювати.
Ти їм, друже не жалій
І насіння й сухарів.
Поїдять і заспівають,
Нашу душу звеселяють.
2021 р.


Рецензии