Чарiвливi феi

Летять сніжинки - чарівливі феї,
А ви, мабуть, подумали, що сніг?
У фей є дім  - сріблясті емпіреї,
Та до душі їм віхоли пісні.

Літають, мов метелики, у небі,
На ніжках - кришталеві чобітки,
Ще й крильцями приваблюють до себе
Маленькі невгомонні крихітки.

Вночі вони сідають у карету
І облітають весь безмежний світ,
Беруть з собою мелодійну флейту,
Щоб звеселити променистий літ.

Сміються феї, сиплють щедро срібло
І мають неутомно до зорі,
Змагаються у спритності із вітром,
А вранці знов летять у царство мрій...


Рецензии