Тво серце в мо х долонях

Твоє серце в моїх долонях,
Мій погляд у твОїх очах,
Твій подих у мене на скронях,
І вічності буде замало.

Мої пальці в твоїх долонях,
Твої мрії в моїх надіях
Поміж листів на екранах
Це так - небагато.

Моє серце в твоїх долонях.
Рахуємо дні в кілометрах.
З ранку до ночі - в розмовах,
З ночі до ранку - окремо...

28.04.2017


Рецензии