Завжди i всюди тiльки перша...

   Л.Є.Анастасовій

Завжди і всюди тільки перша,
В житі, роботі,  у віршах
І в цьому Вас не перевершить,
Хоча не з легких був Ваш шлях...

Та так навчили батько, мати
Кохати, вірити, молить,
Небесну манну  не чекати,
А добре слово боронить...

Людей хороших не цуратись,
Ділитись часткою тепла,
Завжди додому повертатись,
До свого рідного села...

Воно вітає Вас сьогодні,
Вітають люди, друзі, я,
Бо Ваші вірші вже народні,
А "Живе слово" - це сім'я.

Щасливі будьте і здорові,
Нових чекаємо рядків,
Такі народжують в любові
Та не марнують мить, років.


 П.В.М.    01.01.2022г.


Рецензии