Маестро Сергiэвi Ярунському в День народження

Все лине музика з душі,
Душа його сонати грає,
Скрипковий й інші всі ключі
На нотнім стані розставляє.

Душа так грає кожну мить,
Нові десь чуються акорди,
Струна душі щораз дзвенить,
Бува – піано, часто – форте.

Так особливо все звучить,
На нотний стан лягають ноти,
Душа музична не мовчить,
Ще й коливаються висоти.

Життя акорди виграє,
Симфонію щомиті грає,
Нову щороку додає,
П’ятдесят другою вітає.

І кожна з них – це Божий рік,
Їх доля в збірочку збирає,
Хай буде їх великий лік,
І кожен ноти набирає.

Хай інструменти всі звучать,
Нові щоразу додаються,
Маестро рада привітать,
В піснях всі зорі хай зійдуться.

16.01.2022 р.


Рецензии