Каламбур на беларускай мове - 193

Каламбур англічаніна  пра жонку з Рыгі

Яе прывёз у Лондан я. - ТЫ РАДА?
А ў адказ наступная ТЫРАДА:
"Хай буду я ў рыззі, а ты - у РЫЗЕ,
Але я жыць хачу з табой у Рызе!.."
***
Каламбур англичанина о жене из Риги

Её привёз в Лондон я. - Ты рада?
А в ответ следующая тирада:
"Пусть буду я в тряпье, а ты - в ризе,
Но я жить хочу с тобой в Риге!.."


Рецензии