получаеться...

Якщо щастячко не прилітає ...
я його шукаю нагнітаю.

З горя просто виробляю ...настрій негатив на позитив міняю.
Я тружуся неустанно...
Коли сплю коли і ранком встану.

Життя клопотами набите ....
не будьте ви печальні і сердиті ...

Сами собі посміхайтесь що розгнівались покайтесь.
Не розстраюйтесь ніколи перетерпіть коли біда у серці
КОЛЕ
все перетерпим
 переживем
 і до смерті доживем.


Рецензии